English
- يکشنبه 8 خرداد 1401
دانشگاه مراغه
دانشکده کشاورزی
خدمات الکترونیک
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشکده کشاورزی (LMS 4)
صفحه شخصی وبسایت
بازیابی رمز صفحه شخصی
پست الکترونیک
پست الکترونیک (IP داخلی)
کتابخانه دیجیتال دانشگاه مراغه
اتوماسیون اداری
اتوماسیون اداری (IP داخلی)
اتوماسیون آموزشی
اتوماسیون آموزشی (IP داخلی)
اتوماسیون پژوهشی
اتوماسیون پژوهشی (IP داخلی)
اطلاعات فیش حقوقی
اطلاعات فیش حقوقی (IP داخلی)
اتوماسیون تغذیه
سامانه همانند جو
سامانه خرید، تدارکات و انبار
مرکز ذخیره سازی رایانش ابری دانشگاه مراغه
ارتباط با ما
Toggle navigation
هیات علمی
آموزش
حوزه ریاست
دانشجویان
پژوهش
معاونت ها
کارکنان
مراکز و دانشکده ها
روابط عمومی
دانشکده علوم انسانی
دانشکده علوم پایه
دانشکده فنی و مهندسی
دانشکده کشاورزی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت اداری و مالی
معاونت دانشجویی
معاونت فرهنگی و اجتماعی
آزمایشگاه مرکزی
امور بژوهش و فناوری
گروه های آموزشی
علوم و مهندسی باغبانی
معرفی گروه
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
کارشناسان
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه کشت بافت و بیوتکنولوژی
آزمایشگاه فیزیولوژی و فیزیولوژی پس از برداشت
آزمایشگاه آموزشی گروه
گلخانه
باغات آموزشی و تحقیقاتی
لیست نقص مدرک مقاطع و ورودی های مختلف باغبانی
علوم و مهندسی خاک
معرفی گروه
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
سرفصل دروس و توزیع برنامه های درسی
فرم ها و آئین نامه ها
آمار دانشجویان
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه خاکشناسی شماره یک
آزمایشگاه خاکشناسی شماره دو
آزمایشگاه خاکشناسی شماره سه
اساتید راهنما
زمینه های شغلی
مراحل مراجعه دانشجویان جهت رفع مشکلات
مهندسی گیاه پزشکی
معرفی گروه گیاهپزشکی
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
سرفصل دروس
مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
مقاطع آموزشی
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه پژوهشی
آزمایشگاه آموزشی
گلخانه تحقیقاتی گروه مهندسی تولید
مزرعه تحقیقاتی گروه تولید
تاریخ ها و قوانین مهم آموزشی
پایان نامه و طرح ها
سرفصل دروس و توزیع برنامه های درسی
ارتباط با مدیر گروه
لیست نقص مدرک مقاطع و ورودی های مختلف
مهندسی مکانیک بیوسیستم
معرفی گروه
مدیر گروه
اعضای هیات علمی
کتب و نشریات علمی
کتاب ها
Azarian Journal of Agriculture
فرمها و آئین نامه ها
فرم های مقطع کارشناسی
فرمهای تحصیلات تکمیلی
آیین نامه ها و فرم های پژوهشی
آئین نامه و فرم های اداری
چکیده قوانین مهم آموزشی و پژوهشی
انجمن های علمی
انجمن علمی گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
انجمن علمی گیاهپزشکی
معرفی گروه علوم باغبانی
باغبانی علم و هنر کشت، تکثیر، فرآوری و فروش گل ها، میوه ها، سبزیها ، گیاهان دارویی، معطر و زینتی است و در یک تعریف کلی باغباني آميختهاي از علم، هنر و حرفهی کاشت، داشت و برداشت میوه، گل و سبزی می باشد. عبارت Horticulture از دو کلمه ی hortus (باغ) و cultus (کشت وکار) تشکیل شده است. رشته علوم باغبانی یکی از مهمترین رشته های کشاورزی است که داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی میتواند آن را انتخاب کند. با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و نیازهای غذایی آنها، محصولات باغبانی با تامین حدود 40 درصد مواد غذایی، نقش مهمی در تأمین مواد غذایی مورد نیاز بشر دارد. امروزه گرایشهای متعدد علوم باغبانی علاوه بر تولید محصولات اصلی(سبزی ،میوه و گل) مطابق استاندارد های غذایی و کیفی، به نیازهای روحی بشر و تولیدات لوکس و با ارزش (باغبانی تزیینی و فضای سبز ) نیز توجه ویژه ای دارد. حفظ کیفیت محصولات و ممانعت از بوجود آمدن ضایعات در محصولات باغبانی در مرحله پس از برداشت، انبارداری و بازار رسانی از دیگر زمینه های مطالعاتی علم باغبانی است.
گرایش گیاهان دارویی، ادویه ای و نوشابه ای در ارتباط با مطالعه گیاهان دارویی برای استفاده از آنها در صنعت تولید دارو، غذا، عطرسازی است. و نهایتا دست یابی به ارقام جدید و افزایش کمی و کیفی کلیه محصولات باغبانی نیازمند بکارگیری علم اصلاح و بیوتکنولوژی محصولات باغبانی است. علوم باغبانی به هفت شاخه اصلی دسته بندی می شود:
علم گل کاری (Floriculture)
باغبانی تزیینی (Ornamental Horticulture)
علم سبزی کاری (Olericulture)
علم میوه کاری (Pomology)
فیزیولوژی و و فن آوری پس از برداشت (Postharvest physiology & Technology)
علم گیاهان دارویی، ادویه ای و نوشابه ای (Medicinal and aromatic Plants)
اصلاح و بیوتکنولوژی محصولات باغبانی (Biotechnology & Breeding )
درباره گروه مهندسی علوم باغبانی
گروه آموزشی علوم باغبانی دانشگاه مراغه قدیمی ترین گروه آموزشی دانشکده کشاورزی و در واقع دانشگاه مراغه است که از بدو تاسیس دانشکده کشاورزی مراغه در سال 1366، فعالیت خود را با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی علوم باغبانی آغازکرد و از سال 1374 بعنوان اولین گروه آموزشی در مقطع کارشناسی علوم باغبانی دانشجو تربیت میکند. در حال حاضر در این گروه آموزشی سالانه 40 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 40 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته و 8-10 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته می شوند. گرایش تحصیلی پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ارشد، فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغبانی و اصلاح و فیزیولوژی سبزی ها است. هدف اصلی در مقطع کارشناسی، آموزش نیروی متخصص در زمینه ی تولید محصولات باغبانی است و در دوره کارشناسی ارشد تربیت پژوهشگران در این بخش می باشد.
تاسیس 1366
اولين دوره دانشجويان کارشناسی : سال 1374
اولين دوره دانشجويان کارشناسی ارشد : سال1390