تاریخ : سه شنبه 26 تير 1397

چاپ مقاله مروری بین المللی با ضریب تاثیر 8.9 توسط عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی خاک با عنوان

Development and analysis of the Soil Water Infiltration Global database در مجله Earth System Science Data
مقاله مروری تحت عنوان "Development and analysis of the Soil Water Infiltration Global database" به منظور ارائه یک پایگاه داده جهانی با همکاری بیش از 130 همکار ایرانی و خارجی از 94 موسسه/ دانشگاه/ گروه علمی مختلف در مجله Earth System Science Data  با ایمپکت حدود 8/9 که در زمره 3 درصد برتر مجلات موضوع قرار دارد بعد از یک سال و نیم تلاش سرانجام در تاریخ 97/04/19 به مرحله چاپ نهایی رسید. نویسندگی مسئول این مقاله را آقای دکتر مهدی رحمتی عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی خاک دانشگاه مراغه بر عهده داشت. این مقاله برای اولین بار یک پایگاه داده جهانی از داده­های نفوذ پذیری خاک تحت عنوان پایگاه داده SWIG را تهیه و تحلیل می­کند. در مجموع، 5023 منحنی نفوذ به همراه اطلاعات جانبی خاک و کاربری اراضی از کل دنیا در پایگاه داده SWIG جمع آوری شده است. این داده­ها عموما توسط محققین مختلف از کل دنیا ارائه شده و کیفیت آنها توسط محققان فوق بررسی شده است و یا از مقالات منتشر شده استخراج شده­اند. نویسندگان مقاله معتقد هستند که پایگاه داده SWIG برای مدل سازی هر چه بهتر فرآیند نفوذ در مدل­های سطح زمین (Land Surface Models) و برای ارزیابی مدل­های نفوذ کارایی بالایی خواهد داشت. این مقاله و داده های ضمیمه آن از آدرس زیر به صورت مجانی قابل دانلود و استفاده می­باشد: