English
- جمعه 10 فروردين 1403
دانشگاه مراغه
دانشکده کشاورزی
سامانه های پرکاربرد
مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشکده کشاورزی (LMS 4)
صفحه شخصی وبسایت (پورتال شمس)
تغیرر رمز VPN (تنها از طریق اینترنت دانشگاه)
پست الکترونیک
کتابخانه دیجیتال دانشگاه مراغه
اتوماسیون اداری (دیدگاه، نسخه جدید، قابل اجرا روی همه مرورگرها، بدون نیاز به تنظیمات)
اتوماسیون آموزشی (سما)
اتوماسیون پژوهشی (ژیرو)
اطلاعات فیش حقوقی
اتوماسیون تغذیه
سامانه خرید، تدارکات و انبار (Order)
مرکز ذخیره سازی رایانش ابری دانشگاه مراغه
سامانه دسترسی به مقالات
سامانه بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد
همه سامانه ها
سامانه های ایرانداک
پیشینه پژوهش
ثبت پیشنهاده، پایان نامه و رساله
همانند جو
سمینارها و دفاعیه های دانشجویی
ارتباط با ما
دفترچه تلفن دانشگاه
Toggle navigation
هیات علمی
آموزش
حوزه ریاست
دانشجویان
پژوهش
معاونت ها
کارکنان
مراکز و دانشکده ها
روابط عمومی
دانشکده علوم انسانی
دانشکده علوم پایه
دانشکده فنی و مهندسی
دانشکده کشاورزی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت اداری و مالی
معاونت دانشجویی
معاونت فرهنگی و اجتماعی
آزمایشگاه مرکزی
امور بژوهش و فناوری
تاریخ :
يکشنبه 10 آذر 1398
کد
125
لینک کوتاه
:
ثبت اختراع عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی
عضو هیأت علمی گروه مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه مراغه موفق به ثبت اختراع “ دستگاه آبزدایی کابینتی حبه قند با امواج میکروفرکانسی” شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه؛ دکتر امین حاضر وظیفه عضو هیئت علمی گروه مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دستگاه آبزدایی کابینتی حبه قند با امواج میکروفرکانسی اختراع و موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع گردید.
دکتر حاضر وظیفه در این خصوص گفت: برای آبزدایی از حبه قندهای مرطوب در آخرین مرحله از خط تولید حبه قند، از جریان هوای گرم استفاده می گردد که بدلیل پایین بودن ضریب هدایت حرارتی حبه قند، فرآیند آبزدایی بسیار طولانی بوده و این عمل بطور یکنواخت صورت نمی پذیرد که سبب افت کیفیت محصول خشک شده و مصرف انرژی بسیار زیاد می گردد.
وی هدف از اختراع حاضر را به منظور افزایش راندمان بهره وری از انرژی همراه با صرف زمان کمتر و افزایش کیفیت محصول خشک شده اعلام کرد و گفت: دستگاه آبزدایی حبه قند با امواج میکرو فرکانسی در ظریفیت های متفاوت بر اساس مطالعات وسیع دانشگاهی و نتایج آزمایش های متعدد در نرم افزار Comsol multiphysics بر اساس خصوصیات دی الکتریک و حرارتی حبه قند و با بهره گیری از روش عددی المان محدود (FEM) با حداقل گرمایش غیر یکنواخت طراحی و ساخته شد . این دستگاه قادر است روزانه 20 تن حبه قند را تا رطوبت مطلوب خشک نماید که در عین حفظ کیفیت محصول، در مقایسه با روش جریان هوای گرم مدت زمان فرآیند آبزدایی را 90 درصد و میزان مصرف انرژی را تا 80 درصد کاهش دهد.
همکاران دانشکده کشاورزی، کسب این موفقیت را به شما و جامعه علمی دانشگاه مراغه تبریک و تهنیت عرض نموده، موفقیت روز افزون شما را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.