تاریخ : سه شنبه 2 اسفند 1401

فراخوان شرکت در

المپیاد دانشجویی رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
دانشجویان مایل به شرکت در المپیاد دانشجویی در اسرع وقت به مدیریت گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مراجعه فرمایند. از میان متقاضیان سه نفر انتخاب و معرفی خواهند شد.

شرایط شرکت در المپیاد های علمی دانشجویی

متقاضیان شرکت در المپیاد باید حداقل ۷۰ واحد درسی را گذرانده باشند.
 مواد امتحانی رشته های المپیاد همانند مواد امتحانی آزمون کارشناسی ارشد است. (آمار و طرح آزمایشها، ژنتیک، اصلاح نباتات (به نژادی)، زراعت (حبوبات، صنعتی، علوفه ای، غلات و ...) و فیزیولوژی گیاهان زراعی
 متقاضیان با توجه به بالاترین نمره علمی و بدون احتساب معدل انتخاب می شوند.
 متقاضیان شرکت در المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز باید در زمان شرکت در آزمون المپیاد (در نیمه دوم سال تحصیلی) دانشجو باشند.
فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی نمی توانند در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت کنند.
جوایز و تسهیلات برگزیدگان المپیادهای دانشجویی
 تقدیر از دانشجویان برگزیده مرحله اول (رتبه ۱-۵) و نهایی (رتبه ۱-۱۳) المپیاد علمی- در روز دانشجو
 رتبه های ۱ تا ۱۵ مرحله نهایی المپیاد می توانند کارشناسی ارشد را بدون کنکور مستقیما توسط دانشگاه پذیرفته شوند.
 نفرات اول تا سوم المپیاد با تایید سازمان سنجش می توانند از بورس تحصیلی بنیاد نخبگان استفاده کنند.
 برگزیدگان مرحله نهایی در مصاحبه پذیرش مقطع دکتری امتیاز آموزشی تعلق می گیرد.
 رتبه های برتر المپیادهای دانشجویی در اولویت استخدامی سازمان ها قرار گرفته و از مزایای نخبه بودن استفاده می کنند.

منبع: سایت https://avije.org